Štítky

úterý 20. srpna 2013

Od nás...

 
... po bytě ve fotu...
...učím se s foťákem :-)
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 


 
 

 

 
u prcka letos budou srnečky...
 
 
 
...hrátky s washi páskou v kuchyni...
 



 
 
P.S- snad tu změnu ve fotu  brzy poznáte
přeji hezký večer
RADKA
 



 


4 komentáře:

  1. Ach krásne, ale foťák je len čerešnička, hlavne to krásne nachystať, čo ty vieš :) Ten sobí vankúš ako pre mňa a ten vlčí by zbožňoval môj Betmen, odkiaľ, že sú? A ide tu aj o tú deku! Alebo to bude pouf, tá biela pletenina?

    OdpovědětVymazat
  2. Niko děkuji, sobí polštářek je z utěrky By Nord, mají jí v nordic day http://www.nordicday.cz/dekorace/kuchynska-uterka-moose-55x80/ , já koupila od jedné šikovné paní na českém mimibazaru za polovinu, nedávno měli v nordic day slevněné na polovinu utěrky s jelenem, ale byly hned pryč. Utěrky od By Nord jsou z čisté bavlny a na polštářky dokonalé. Ten polštářek s vlkem a naším prckem jsem si nechala dělat u reklamky, stojí to pár kaček...no a to bílé, je rozdělaný přehoz na postel, jen teď přes léto jsem se k pletení nedostala, to zase až nebude tak dlouho světlo.Pěkný den Radka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Radko ;), tykání samozřejmě beru, moc ráda, díky! Už jsem to chtěla také navrhnout:). A já se tu zas nestačím divit. Nejdřív mnou celé léto obdivované ombré -ty svíčky jsou dokonalé (podobné mi ve školce vyrobila naše Amálka, ale samé barevné :) ), vázám tleskám - super nápady za dostupné ceny vždy potěší nejvíc! A teď krásné snímky z vašeho domova. Ať kamarádství s foťákem nabírá grády - nemám strach ;)- a já se budu zas jen těšit z čím dál povedenějších snímků. Měj se krásně, Martina.

    OdpovědětVymazat