Štítky

neděle 6. září 2015

Letní dovolená Primošten s oblečením z proDěti

 
prázdniny byly letos opravdu vydařené.
Teplo a sluníčko celé dva měsíce.
 Doufám, že jste si všichni pěkně odpočali, načerpali nové síly na letní dovolené, koupáku nebo třeba jen tak na zahradě či v lese s dětmi.
 
Radeček dostal opět příležitost vyzkoušet krásné oblečení z webu www.prodeti.cz
Nakoukněte tedy s námi do krásného chorvatského letoviska Primošten, ve kterém nám děda oblečení nafotil. Chorvatsko je naší srdcovou záležitostí, voda a městečka nejsou nikde tak krásné...
 
Jak jsem se už v minulých příspěvcích zmínila, nepotrpím si na dětském oblečení na mnoho barevných obrázků. Mám ráda střídmost, sportovní eleganci, spíše méně barev dohromady....přesně toto opět oblečení splnilo.
Vybírali jsme tentokrát od značky G- Mini , která nezklamala, jak kvalitou, tak překvapivě příznivou cenou. Trika s pejskem pořídíte zde ..triko pejsek , za krásných 149 Kč , je v několika variantách, modré, modré s proužky, opravdu moc príma.
Trička s lodičkou pořídíte zde .. tričko lodička, také ve více variantách za 149 Kč, až do velikosti 128. Taktéž kraťásky najdete na stránkách tohoto vebu. Značka je výhradně české výroby a zaujme na první pohled. Prcek chodí jako ze škatulky a často se kamarádky diví, že nenakupuji předražené věci, přesto malý působí, jako malý štramák :-)
Pro značku G-mini je charakteristická hravost  a kvalita materiálů. Látky jsou příjemné na dotek a nošení, střihy přizpůsobené praktickému užívání. Výrobky G-mini jsou výsledkem práce českých designérek a návrhářek, které jsou také maminkami a samy dobře vědí, co všechno je třeba podřídit potřebám dítěte, aby se cítilo přirozeně.
 










 
 








                                                                                                                                         
 
                                                                                                                                       





















                                                                                                   pískoviště v místním obchodním domě
 


7 komentářů:

  1. Krásné fotky, Radečkovi to opravdu sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, je to milé a potěší to. Pěkné dny R.

      Vymazat
  2. Krásné fotky, hlavně ta z Krka a s tím krásně rozvěšeným bělostným prádlem.. Veronika D.

    OdpovědětVymazat
  3. Ráďo, moc krásný fotky a určitě fajnová dovolená. A co se týče outfitů, jemu sluší všechno, ale mně se nejvíc líbí ta kombinace tričko s pejskem, džínový šortky a ty plimsolky! Krása.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, moc děkuji za Radečka. I já můžu ty jednoduché kombinace, však víš. Pěkné už podzimní dny. Radka

      Vymazat
  4. Krásné fotky a krásný model.Vypadá to na super dovolenou....Můžu se zeptat na název kde jste byli ubytováni a jestli jste byli spokojeni? V komentářích se píše o Krka,nebo jste byli v Primoštenu?Někdo tvrdí že je to rušné město.Můžete mi poradit?Eva

    OdpovědětVymazat